Telefon direği evin üzerine düştü düşecek – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇİVRİL
  8. /
  9. Telefon direği evin üzerine düştü düşecek

Telefon direği evin üzerine düştü düşecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Şubat 2018 Pazartesi - 14:30Güncelleme: 19 Şubat 2018 Pazartesi - 14:30
Telefon direği evin üzerine düştü düşecek

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde, bir aracın çarpmasıyla dip tarafından kırılan direk tehlike saçıyor. Her an yakınındaki evin üzerine devrilmesi söz konusu olan direk, günlerdir değiştirilmeyi bekliyor.

Çivril’in Hamam Mahallesi’nde, 15 gün önce bir araç, yaya kaldırımındaki telefon direğine çarptı. Dip tarafından kırılan direk yan yattı. Her an yakınındaki evin üzerine devrilme tehlikesi bulunan direğin olduğu yerden yayalar da gelip geçiyor.

Evin sahibi Nevin Er, direkle ilgili başvurularına rağmen gerekli çalışmanın yapılmadığını söyleyerek, “Kaza sonrası direk evimizin üzerine doğru yattı. Belediye ve Telekom yetkililerine durumu bildirdik. Telekom’dan geldiler, baktılar, gittiler. Başka da bir şey yapmadılar. Her an yıkılması söz konusu olan direk nedeniyle tedirginiz” dedi.

Bu arada mahalle sakinleri, kaza sonrası kırılan direğin bağlantılı olduğu ve yolun karşı tarafında bulunan bir başka direğin de kabloların geriliminden dolayı kırıldığını ve yola düşme tehlikesi bulunduğunu belirterek, kırılan direklerin biran önce değiştirilmesini istedi.