Denizli’de maskeli meclis üyesi – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇİVRİL
  8. /
  9. Denizli’de maskeli meclis üyesi

Denizli’de maskeli meclis üyesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Temmuz 2017 Cumartesi - 13:38Güncelleme: 8 Temmuz 2017 Cumartesi - 13:38
Denizli’de maskeli meclis üyesi

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde CHP’li Belediye Meclisi Üyesi Tunay Yazıcı, temmuz ayı olağan toplantısında maske takarak konuştu. Yazıcı, bunu ilçede bitirilemeyen yol çalışmalarının yarattığı kirliliği ve KOAH hastalarının sıkıntısını ifade etmek için yaptığını söyledi.

Çivril Belediye Meclisi toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmedenönce söz alan CHP’li üye Tunay Yazıcı, trafik ekiplerince bağlanan makam aracından, bitirilemeyen yollardan kalkan toz bulutuna kadar farklı konularda eleştirilerde bulundu.

Daha önce Denizli EGS Kongre merkezinde görülen FETÖ davaları ile haber konusu olan Çivril Kent A.Ş bünyesindeki 20 LN 757 plakalı makam aracını bir kez daha gündeme getiren Yazıcı, aynı aracın geçen hafta Denizli’de sabaha karşı 04.00 de trafik ekiplerince yapılan uygulamada bağlandığını iddia etti. Yazıcı, “biz şirket sorumlusu arkadaşa belediyenin ve şirketin işlerini görmesi için bir araç tahsis ettik ama bu araç geçen hafta sabaha karşı Denizli’de trafik ekiplerince bağlanmış. Bu araç evrak eksik olduğu için mi bağlandı yoksa üzerinde haciz olduğu için mi bağlandı?” diye sordu.

“15 YILDIR FAAL OLAN MESİRELİĞİ YENİDEN AÇMIŞ GİBİ YAPTINIZ”

AhmetçikMesireliği’ndeki yol düzenlemesinden sonra yeni yapılmış bir tesisi gibi hava yaratıldığını da kaydeden Yazıcı “Ahmet Ateş ve Hakkı Aslan tarafından Çivril’e kazandırılan, 15 – 20 yıldır hizmet veren AhmetçikMesireliği’ni yeni yapmış gibi göstermek Çivril’i kandırmaktır” dedi.

TOZ ELEŞTİRİSİ

Konuşmasının son bölümüne toz maskesi takarak devam eden Tunay Yazıcı, Hükümet ve Uşak caddelerinde yaşanan toz sıkıntısını dile getirerek, “Geçen yıl yapılacak diye başlanan ama bir türlü başlanamayan yol çalışmaları Çivril halkının sağlığını tehlikeye sokmaktadır. Çivril Devlet Hastanesi ve Toplum Sağlığı Merkezi’nde toza bağlı olarak KOAH ve astım hastalığının arttığına dair şikâyetler var. Çocuklarımızın ciğerleri yoldan kalkan ince tozla dolamakta ve hasta etmektedir. Biz yolların yapılmasından filan vazgeçtik bizim çocuklarımızın sağlığını bozmayın” diye konuştu.

Kaynak: Yeşil Çivril