250 kişinin veresiye borcunu ödedi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇİVRİL
  8. /
  9. 250 kişinin veresiye borcunu ödedi

250 kişinin veresiye borcunu ödedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Mayıs 2020 Cumartesi - 12:57Güncelleme: 17 Mayıs 2020 Pazar - 12:32
250 kişinin veresiye borcunu ödedi

Denizli'de hayırsever bir iş insanı, Ramazan ayı başlangıcından itibaren ilçedeki yaklaşık 250 kişinin bakkal ve marketlere olan veresiye borçlarını ödedi.

Çivril ilçesinde bir iş insanı, coronavirüs (Covid-19) salgınından etkilenerek Ramazan ayında çalışamayan ilçedeki vatandaşlara destek olmak amacıyla Nisan ayının son günlerinde ‘veresiye defterlerindeki borçları kapatalım’ kampanyasını hayata geçirdi.

Kampanya sürecince yaklaşık olarak 250’ye yakın insanın veresiye borçları ödenirken, veresiye defterindeki borçları kapanan esnaf ise bayram öncesi rahatladıklarını ifade etti.

Özellikle salgından sonra iş bulmakta zorlanan vatandaşların yanı sıra işe gidemeyen dar gelirli vatandaşlara rahat bir nefes aldırmak amacıyla başlatılan çalışma ile ilgili açıklama yapan ve isminin bilinmemesini isteyen hayırsever iş insanı, “İnsanlarımız zor durumda. Bir çok kişi ya işini kaybetti ya da gelirinde düşüş yaşadı. Esnaf da kendisinden alışveriş yapan komşusuna bu zorlu dönemde sırt çevirmedi ama onların da kuşkusuz bir dayanma noktası var. Coronavirüs sebebiyle zor durumda kalan vatandaşlarımıza ve bakkal esnafımıza destekte bulunmak, yaklaşan bayram öncesi hem esnafımız hem de hemşehrilerimiz biraz olsun rahatladı ise ne mutlu bize” diye konuştu.

DENİZLİ (İHA)