Denizli’nin Çameli ilçesinden 6 Şubat depreminde en fazla etkilenen illerden olan Hatay’a gönderilen yardımlara teşekkür mektubu geldi. Hataylı Şengün Ailesi, Çameli Belediyesine mektup yazarak, yardımlar ve dayanışma için teşekkür etti.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen deprem, 11 ilde yıkıma on binlerce canın yitirilmesine ve yaralanmasına, binaların yerle bir olmasına yol açtı. O felaketi, yaşanan acıları sadece deprem bölgesindeki illerde yaşayanlar değil, tüm türkiye yüreklerinde hissetti.

Deprem bölgesine Denizli’den de on binler yardım için birbiriyle yarıştı, koliler hazırlanıp gönderildi. Ayrıca belediyeler de depremzedelerin yardımına koştu. O yerel yönetimlerden birisi de Çameli Belediyesiydi.
İlçeden gönderilen yardımlar depremzedelere ulaştırılırken, kağıda dökülen duygular da sıcacık bir duygu bağı kurulmasını sağladı. Tıpkı Fatma Naz Kağnıcı’nın mektubu gibi. Fatma Naz, yazdığı mektubu yardım kolisinin içine bıraktı. O koli ve mektup depremzedelerden Şengün Ailesi’ne ulaştı.
Nuran ve Levent Şengün çifti, kendilerine yaşama tutunma gücü veren o yardım kolisini ve içinden çıkan Fatma Naz’ın mektubunu unutmadı. 6 Şubat depreminin yıldönümünde bir mektup kaleme alıp Çameli Belediyesine gönderdi.
Hatay’ın İskendurun ilçesinde yaşayan Şengün Ailesi, Çameli Belediyesine gönderdikleri teşekkür mektubunda, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a, Çameli Belediyesine ve ilçe halkına şükranlarını iletti.
Mektupta, “Bugün yaşadığımız mutluluğu tarif etmek zor. Zor günümüzde yanımızda olan Çameli ilçesini ve o güzel yürekleri unutmadık” ifadelerine yer verildi.
Depremzede Şengün çifti, yardım kolisinin içinden çıkan mektubu yazan Fatma Naz Kağnıcı’ya da özel olarak teşekkür ederek, kendi küçük ama yüreği dağlar kadar büyük bu anlamlı davranışın hayatlarında derin ve unutulmaz bir iz bıraktığını vurguladı.