Muhtardan pikniğe çıkan öğrencilere balık ziyafeti – D20Haber
26.06.2024, Çarşamba
23 °C / 40 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇAMELİ
  8. /
  9. Muhtardan pikniğe çıkan öğrencilere balık ziyafeti

Muhtardan pikniğe çıkan öğrencilere balık ziyafeti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Haziran 2024 Çarşamba - 10:25Güncelleme: 12 Haziran 2024 Çarşamba - 10:26
Muhtardan pikniğe çıkan öğrencilere balık ziyafeti

Denizli’nin Çameli ilçesinde, iki mahalledeki okul öğrencilerinin buluşması “balık-ekmek şenliği”ne dönüştü. Elmalı Muhtarı ve Çameli Alabalık Üreticileri Birliği Başkanı Fatih Maden, öğrencilere ücretsiz balık-ekmek ikramında bulundu.

Okullarda eğitim-öğretim yılının son günleri geçirilirken, farklı etkinlikler düzenlenerek farklı mahallelerden öğrencilerin birbirleriyle tanışıp kaynaşmasına yönelik etkinlikler düzenleniyor.

Haberin DevamıReklam




Bunlardan bir tanesi Çameli’nin Elmalı Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Elmalı ile Kirazlıyayla’daki ilkokul ve ortaokul öğrencileri düzenlenen piknikte bir araya geldi. Çok sayıda öğrencinin bir arada olduğunu gören Elmalı Muhtarı ve Çameli Alabalık Üreticileri Birliği Başkanı Fatih Maden, tesisinde mangalı yaktırıp balık ikramında bulundu.

Piknik havasında geçen kaynaşma buluşmasında öğle yemeği ihtiyacını balık-ekmek ve meşrubat ikramıyla karşılayan öğrenciler mutlu bir gün geçirdi.

Organizasyona imza atan Maden, “Balık tüketiminin yaygınlaşması için Çameli Alabalık Üreticileri Birliği olarak her yıl şenlik düzenliyoruz. Bu yıl iki kardeş köyden öğrencileri bir arada görünce spotane bir gelişmeyle pikniğe balık-ekmek şenliğine çevirdik. Çocukların kutlu olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor” dedi.