Büyükşehir’den Çameli’ye otobüs terminali – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇAMELİ
  8. /
  9. Büyükşehir’den Çameli’ye otobüs terminali

Büyükşehir’den Çameli’ye otobüs terminali

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Temmuz 2017 Pazartesi - 14:44Güncelleme: 31 Temmuz 2017 Pazartesi - 14:44
Büyükşehir’den Çameli’ye otobüs terminali

Sarayköy'e otogar kazandıran, kısa süre önce de Honaz'da otobüs terminali projesi başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, benzer projeye Çameli'nde imza atıyor. Büyükşehir belediyesi, Çameli’de ihtiyaç duyulan otogarın yapımı için çalışma başlattı.

Toplamda 550 metrekare kapalı alana inşa edilecek olan Çameli İlçe Otobüs Terminali'nde 4 bilet satış ofisi, yolcu bekleme alanı, kafeterya, mescit, teras ve kahvehane yer alacak. Tesis tamamlandığında Çameli İlçe Otobüs Terminali bölgeye hizmet veren modern bir tesis olacak.

"ÇAMELİ, MODERN BİR TESİSE DAHA KAVUŞUYOR"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Büyükşehir demek büyük hizmetler demek" diyerek, vermiş oldukları tüm sözleri tek tek yerine getirdiklerini söyledi. Çameli’nde vatandaşların modern bir otobüs terminali istediğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Biz de vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözü yerine getiriyoruz. Çameli, modern bir tesise daha kavuşuyor” dedi.

İlçelere yalpan yatırımların ihtiyaç ve öncelik sırasına göre devam edeceğini belirten Zolan, “Allah'ın daha güzel hizmetleri yapmayı bizlere nasip etsin. Bu hizmetlerimizde bizimle beraber bulunan, destek veren, emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Büyükşehir’den Çameli’ye otobüs terminali