Zolan’dan Çal’a ziyaret – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇAL
  8. /
  9. Zolan’dan Çal’a ziyaret

Zolan’dan Çal’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Ağustos 2022 Cuma - 13:38Güncelleme: 19 Ağustos 2022 Cuma - 14:31
Zolan’dan Çal’a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal’ı ziyaret ederek mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bir dizi ziyaret ve program için Çal’ giden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, AK Parti Çal İlçe Başkanı Yüksel Yılmaz, MHP Çal İlçe Başkanı Ali Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın,Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile belediye meclis üyeleri, daire başkanları ve beraberindekiler eşlik etti.

 

Zolan’ın ilk durağı Çal Belediyesi oldu. Akcan ziyarette yaptığı konuşmada Zolan’ın her zaman kendilerinin yanında olduğunu söyledi. Akcan, “İnşallah ağabey-kardeş gibi bundan sonra da bizler de sizin yanınızda olacağız. Hep birlikte vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz” dedi. Zolan ise güzel karşılama için teşekkür ederek, pandemi nedeniyle uzun süredir ziyaretlerin en az düzeye indirilmek zorunda olduğunu ifade etti.

“EL ELE KOL KOLA İLÇEMİZE HİZMET ETTİK”

Çal’ın kendi içerisinde birçok güzelliği barındıran bir ilçe olduğunu dile getiren Zolan, “Çal ilçemizin yetişmiş insanları, tarihi değerleri, üretimi, sanatı, kültürü gerçekten çok çok önemli. Bunların üzerine yerel yönetimler anlamında bize düşen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını -altyapı, yol, sosyal tesis, garaj, yeşil alan, spor alanları gibi- gidermemiz gerekiyordu. Çok şükür göreve geldiğimiz günden beri Çal Belediyemiz ile el ele kol kola ilçemize hizmet ettik. Bunun yanında Cumhur İttifakının ruhu Çal’da en güzel şekilde ortaya kondu” dedi. Zolan, Denizli’nin 616 mahallesine hiçbir ayrım yapamadan hizmet etmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Akcan, Zolan’a Çal üzümü hediye etti.

MUHTARLARLA BULUŞTU

Çal ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek tek tek taleplerini dinleyen Zolan, daha sonra AK Parti Çal İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek ana kademe, kadın, gençlik kolları yönetimleri ve mahalle başkanlarıyla buluştu. Çal Ziraat Odası’nı ziyaret eden Zolan, burada oda başkanları ile bir araya gelerek sorunları dinledi. Zolan son olarak Çal Kadın Kooperatifi'ni ziyaret etti, kadınlara çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.