2 kişiyi öldürüp gömdü – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇAL
  8. /
  9. 2 kişiyi öldürüp gömdü

2 kişiyi öldürüp gömdü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Mayıs 2017 Salı - 14:33Güncelleme: 9 Mayıs 2017 Salı - 14:33
2 kişiyi öldürüp gömdü

Çal’ın Ortaköy Mahallesi’nde, ortak gazino işleten 37 yaşındaki Ünal Ergül ile arkadaşı 38 yaşındaki Osman Çıtır, öldürüldükten sonra toprağa gömüldü. Yakalanan zanlının yer göstermesiyle cesetler iş makinesiyle kazı yapılarak çıkarıldı.

Haber alınamayan Ünal Ergül ile Osman Çıtır’dan haber alamayan yakınları, polis ve jandarmaya bildirimde bulundu. Güvenlik güçlerinin yatığı araştırmada, Osman Çıtır’a ait aracın en son Uşak’ta görüldüğü belirlendi. Bu arada cep telefonlarından en son Yapağılar Mahallesi yakınlarından sinyal alındığı tespit edildi.

Bölgede jandarmanın yaptığı araştırmada, Osman Çıtır’a ait araç boş bir arazide bulunurken, şüphe üzerine Ö.S. isimli kişi gözaltına alınarak sorulandı. Ö.S. ifadesinde kaybolan Osman Çıtır ve Ünal Ergün’ü öldürdüğünü, ardından cesetleri Yapağılar Mahallesi’nde boş bir araziye gömdüğünü itiraf etti.

Cinayeti alacak meselesi nedeniyle çıkan tartışma sonucu işlediğini iddia eden Ö.S.’ye yer göstermesi yaptırıldı. Burada iş makinesiyle yapılan kazıda, öldürüldükten sonra gömülen Ünal Ergül ile Osman Çıtır’ın cesetlerine ulaşıldı.

Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.