Şevik’ten Güroluk Mahallesi’nde inceleme – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şevik’ten Güroluk Mahallesi’nde inceleme

Şevik’ten Güroluk Mahallesi’nde inceleme

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ekim 2021 Salı - 10:29Güncelleme: 26 Ekim 2021 Salı - 10:31
Şevik’ten Güroluk Mahallesi’nde inceleme

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mahalle ziyaretleri kapsamında Güroluk Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mahalle ziyaretleri kapsamında Güroluk Mahallesi’ni gezdi. Şevik’e birim amirleri ile Muhtar Mehmet Emirdağ’ın eşlik etti. Mahallede kısa zaman önce hizmete giren Güroluk Mahallesi Sosyal Tesis alanını gezen Şevik, eksikliklerin kısa zamanda giderileceğini ifade etti.

Tesis alanındaki çocuk oyun gruplarının bakımının yapılarak yenileneceğini belirten Şevik, burada çocuklara forma ve top hediye etti.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLENİN EVİNİ BELEDİYE YENİLEYECEK

Güroluk Mahallesi’nde yaşayan bir aileyi ziyaret eden Şevik, çatısı çöken, duvarları rutubetli evin onarım ve bakımının belediye tarafından yapılacağını söyledi. Sağlıksız koşullara sahip evde iki çocuğu ile birlikte kalan ailenin eşyalarının da yenileneceği kaydedildi.

Şevik, “Aileye gerekli tüm desteği vereceğiz. Ailemizin çocuklarıyla birlikte sağlıklı koşullarda yaşamlarını sürdürmesi için belediyemizin imkanları doğrultusunda destek olacağız” diye konuştu.