Şevik’ten Buldan Belediyesporlu futbolculara moral yemeği – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şevik’ten Buldan Belediyesporlu futbolculara moral yemeği

Şevik’ten Buldan Belediyesporlu futbolculara moral yemeği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Mart 2022 Çarşamba - 10:02Güncelleme: 16 Mart 2022 Çarşamba - 10:48
Şevik’ten Buldan Belediyesporlu futbolculara moral yemeği

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Denizli Süper Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele eden Buldan Belediyespor’a moral yemeği verdi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Denizli Süper Amatör Ligi A Grubu’nda yoluna lider olarak devam eden ve pazar günü Yeşil Çivril Belediyespor ile puan mücadelesine çıkacak olan futbolcularla yemekte bir araya geldi.

Moral yemeğine AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı Ahmet Özeşmen, belediye meclis üyeleri, Buldan Belediyespor Kulübü Başkanı Ümit Akdağlı, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Pazar günü saat 16.30’da Sarayköy Stadı’nda Yeşil Çivril Belediyespor karşılaşacak Buldan Belediyespor’a başarılar dileyen Şevik, “İlçemizin futbol camiasındaki temsilcisi Buldan Belediyesporumuzun her zaman yanındayız. Sezonun başından beri oyuncularımız, teknik ekibimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarlarımız ile birlikte kıyasıya bir mücadele verdik. Bizim hedefimiz ilçemizin adını daha üst liglere yazdırmak. Pazar günü oynanacak olan Yeşil Çivril Belediyespor maçında başarılar diliyorum” dedi.

Buldan Stadı’nın yenilenmesi çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Şevik, “İlçe stadının sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi ile ilgili çalışmalar tamamlandı. TFF’nin onayı bekleniyor. Buldan Belediyespor artık iç saha maçlarını kendi evinde oynayacak ve seyircisiyle buluşacak” diye konuştu.

Buldan Belediyespor Kulüp Başkanı Ümut Akdağlı ise, “Hedefimiz Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkmaktır. Tüm hazırlıklarımız bu yöndedir. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak futbolu ve sporu sevdirmektedir. Pazar günü güzel bir maç bizi bekliyor. Tüm Buldan halkını Pazar günü Sarayköy Stadında oynayacağımız maçı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.