Şevik muhtarlarla bir araya geldi – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şevik muhtarlarla bir araya geldi

Şevik muhtarlarla bir araya geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Mayıs 2021 Cuma - 18:43Güncelleme: 7 Mayıs 2021 Cuma - 18:43
Şevik muhtarlarla bir araya geldi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, yapılması planlanan spor yatırımları ile ilgili bilgiler verdi.

Toplantıya Şevik’İn yanısıra AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, Belediye birim müdürleri ile muhtarlar katıldı. Çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Şevik, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzalanan protokolde, 5 adet halı saha ve 5 adet basketbol sahasının Buldan’ın kırsal mahallerinde belirlenecek alanlara yapılacağını ifade etti.

“MUHTARLARIN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ”
İlçeye yapılacak spor yatırımlarının tüm mahalle gençlerinin yararlanabileceği şekilde uygun yerlere yapılmasını arzu ettiklerini belirten Şevik, “Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzaladığımız protokol kapsamında ilçemize yaklaşık 15 milyon TL’lik yatırım yapılacak. Yatırım projeleri arasında 5 adet halı saha ve 5 adet çok amaçlı basketbol sahasını kırsal mahallelerimize yapmak istiyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora yönlendirmek için oldukça önemli olan yatırımlarımızı uygun alanlara yapmak istiyoruz. Belediye ekiplerimiz ön çalışma yaptı. Ancak muhtarlarımızın da görüşleri bizim için önemli” dedi. Şu an için sentetik çim saha ve basketbol sahaların yapılacağını kaydeden Şevik, “Eğer bakabileceğinize söz verirseniz ileri ki zamanlarda wc ve soyunma odaları da yapacağız” diye konuştu.

“HİZMETİN GELMESİ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”
Buldan’a güzel hizmetler yapmak amacıyla iki yıl önce Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile yola çıktıklarını söyleyen Çomuk, “Bu yatırımları ilçemize kazandırmak için Başkan Şevik ile defalarca Ankara’ya gittik taleplerimizi ilettik, takipçisi olduk. Bundan sonra da ilçemize daha çok hizmetin gelmesi için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından mahallelerde yapılacak spor yatırımları için en uygun alanların tespiti için muhtarların görüş ve önerileri değerlendirildi.