Şevik, Buldan BBP İlçe Binası’nın açılış törenine katıldı – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şevik, Buldan BBP İlçe Binası’nın açılış...

Şevik, Buldan BBP İlçe Binası’nın açılış törenine katıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mart 2021 Cumartesi - 19:45Güncelleme: 27 Mart 2021 Cumartesi - 21:56
Şevik, Buldan BBP İlçe Binası’nın açılış törenine katıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Buldan İlçe Binası törenle açıldı. Törende 2009 yılında hayatını kaybeden BBP’nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu anısına lokma hayrı yapıldı.

BBP Buldan İlçe Binasının açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, İl Başkanı İsmail Karateke, yönetim kurulu üyeleri ile ilçe başkanlarının yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı Ahmet Özeşmen, CHP İlçe Başkanı Mustafa Akın Başbuğ, İYİ Parti İlçe Başkanı Süleyman Yoldaş ve partililer katıldı.

Törende, 2009’da şüpheli helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 12. yıldönümü dolayısıyla lokma hayrı da düzenlendi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Muhsin Yazıcıoğlu'nu saygıyla yad ettiklerini söyleyerek, “Biz burada particilik için toplanmadık. Sayın merhum Yazıcıoğlu için anma günü oluşturduk. Bunun göstergesi de burada bulunan aramıza katılan bütün partilerin ilçebaşkanları ve yöneticilerinin bir araya gelmesidir. STK’larla birlikte toplanıp birlik beraberlik içerisinde bulunmamızdır” dedi.

Yazıcıoğlu’nun anısının Buldan’da yaşatılıyor olmasından dolayı da mutluluk duyduğunu kaydeden Şevik, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz parti ilçe binası, yalnızca bir siyasi partinin hizmet binası değil, Muhsin Yazıcıoğlu’nun da hatırasının yaşatıldığı mekân olması açısından da önem arz ediyor” diye konuştu.

BBP Parti İlçe Başkanı Fevzi Mercan ise, “BBP hizmet binamızı Buldan’da faaliyete sokmanın gurur ve sevinci içerisindeyiz. Emeği geçen genel başkan yardımcılarım, il başkanım ve ilçe yönetimi ile tüm davetlilerin açılışımıza katılarak bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından BBP Buldan İlçe Binası’nın açılışı gerçekleştirildi.