PAÜ Buldan MYO’da 130 öğrenci mezun oldu – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. PAÜ Buldan MYO’da 130 öğrenci mezun...

PAÜ Buldan MYO’da 130 öğrenci mezun oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Temmuz 2021 Cumartesi - 10:52Güncelleme: 31 Temmuz 2021 Cumartesi - 14:06
PAÜ Buldan MYO’da 130 öğrenci mezun oldu

Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan 130 öğrenci, diplomalarını düzenlenen törenle aldı.

Törene Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof Dr  İbrahim Kısaç, Prof Dr Necip Atar, Buldan MYO Müdürü Doç Dr Gizem Karakan Günaydin, öğretim üyeleri ile öğrenci aileleri katıldı. Buldan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Folklor ekibinin gösterisiyle başlayan mezuniyet töreninde, PAÜ Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç Dr Fatıma Akyüzlüer de mini bir konser verdi.

Mezun öğrenciler adına konuşma yapan Moda Tasarım Bölümü öğrencisi Kübra Olgun, duygularını dile getirirken MYO Müdürü Doç Dr Gizem Karakan Günaydın, mezun öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.

 

“SÜREKLİ ÖĞRENEN BİREYLER OLMAYI İLKE EDİNİN”

PAÜ Rektör Yardımcısı Prof Dr İbrahim Kısaç konuşmasında eğitimin hayat boyu devam ettiğini belirtti. Kısaç, "Mezun öğrencilerimizin bazıları meslek hayatına atılırken bazıları da lisans eğitimlerine devam edecek. Geleceğiniz için sürekli öğrenen bireyler olmayı ilke edinmeli ve kendinizi her alanda sürekli geliştirme gayretiyle hareket etmelisiniz. Meslek liseleri, meslek yüksekokulları deyince akıllara ara eleman gelir. Biz ara elemanı kabul etmiyoruz. Nitelikli eleman olarak alanınız ne olursa olsun, öğrenmede sürdürülebilirliği ön planda tutarak daha donanımlı olmaya ve farklılık oluşturmaya çalışınız" dedi.

MEZUN ÖĞRENCİLERE EL DOKUMASI

Açılış konuşmalarının ardında Şevik, Buldan MYO'yu tercih eden ve başarıyla mezun olan tüm öğrencilere, geleneksel el dokuması ürünlerden hediye ederken, 2002 yılından beri PAÜ MYO’da güvenlik görevlisi olarak çalışan, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü'nden dereceyle mezun olan Metin Yeşildağ da ödülünü Kısaç'ın elinden aldı.

Buldan Belediyesi, mezuniyet törenine katılan öğrenci ve ailelerine pilav ve ayran dağıttı.