PASVAK yönetiminden Buldan Belediye Başkanı Şevik’e ziyaret – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. PASVAK yönetiminden Buldan Belediye Başkanı Şevik’e...

PASVAK yönetiminden Buldan Belediye Başkanı Şevik’e ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Nisan 2021 Cuma - 10:32Güncelleme: 9 Nisan 2021 Cuma - 10:34
PASVAK yönetiminden Buldan Belediye Başkanı Şevik’e ziyaret

Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Prof Dr Bülent Topuz ve yönetim kurulu üyeleri, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti.

PASVAK Yönetim Kurulu Başkanı Prof Dr Bülent Topuz, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Öztürk, Abdi Çetin, Nafiz Öz ve Kerim Çıralı ile birlikte Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti. PASVAK Heyeti’ni Buldan Belediyesi El Sanatları Merkezi’nde (BELKÜM) ağırlayan Şevik, PASVAK’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. Şevik, “Kimsesizlere ve yardıma muhtaç olanların yardımına koşan PASVAK, çok güzel bir iş yapıyor, sizleri kutluyorum. Belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Ziyarette PASVAK’ın işleyişi ile ilgili bilgi veren Topuz ise, PASVAK’ın 2001 yılında kurulduğunu, 2004 yılından bu yana ihtiyaç sahibi ailelere her gün iki öğün yetecek 3 çeşit yemeği ve ekmeği evlerine kadar götürdüklerini belirtti. Topuz, “Denizlili hayırseverlerimizin, bağışçılarımızın desteği ile PASVAK, bugün 1.250 ihtiyaç sahibine ulaşmaktadır. Hedefimiz daha çok ihtiyaç sahibine el uzatabilmek” diye konuştu.