Kurtuluş Günü etkinlikleri Lara konseriyle tamamlandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Kurtuluş Günü etkinlikleri Lara konseriyle tamamlandı

Kurtuluş Günü etkinlikleri Lara konseriyle tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Eylül 2022 Pazartesi - 16:54Güncelleme: 5 Eylül 2022 Pazartesi - 16:54
Kurtuluş Günü etkinlikleri Lara konseriyle tamamlandı

Denizli’nin Buldan ilçesinde, düşman işgalinden kurtuluşun 100’üncü yıldönümü etkinlikleri, 3. Uluslararası Aşıklar Bayramı ve Lara konseriyle sona erdi.

Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen etkinliklere, Kaymakam Tayfun Deli, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Cinkara ile belediye meclis üyeleri ve siyasi parti ilçe temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Âşıklar Bayramı’na Denizlili Ozan Nihat, Gümüşhaneli Âşık Yaşar Demiroğlu, Manisalı Âşık Osman Feryadi, Adana’ndan Âşık Süphandereli, Konya’dan Âşık Nuri Şahinoğlu, Kahramanmaraş’tan Âşık Ballıozan ile Azerbaycan’dan Peri Hasanova ve Kırgızistan’dan Gülira Kasymkulova katıldı. Hem Türkçe hem Kırgızca türküler söyleyen Âşık Kasymkulova ile Azerbaycanlı Hasanova izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen Âşıklar okudukları şiirler ve çeşitli yörelerden seslendirdikleri türkülerle alkış aldı.

Akşam düzenlenen konserde ise pop şarkıcısı Lara sahne aldı. kendi şarkılarının yanı sıra başka sanatçıların şarkılarını da seslendiren Lara, Buldanlılara 100.yıl coşkusu yaşattı.