Kovanoluk’ta sosyal tesis için temel atıldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Kovanoluk’ta sosyal tesis için temel atıldı

Kovanoluk’ta sosyal tesis için temel atıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Ocak 2022 Perşembe - 18:25Güncelleme: 6 Ocak 2022 Perşembe - 20:30
Kovanoluk’ta sosyal tesis için temel atıldı

Buldan Belediyesi tarafından “Her Mahalleye Bir Sosyal Tesis” projesi kapsamında Kovanoluk Mahallesi’ne inşa edilecek tesisin temeli atıldı.

Kovanoluk Mahallesi’nde düzenlenen temel atma törenine Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, birim müdürleri, Mahalle Muhtarı Metin Özmen ile yüklenici firma yetkilisi Muzaffer Yüksel katıldı.

400 metrekarelik alanı kapsayan tesiste düğün, sünnet ve mevlit gibi etkinliklerinin yapılabileceğini belirten Şevik, “Seçim vaatlerimizden biri olan ‘Her Mahalleye Bir Sosyal Tesis’ projemizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bugün, burada sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

KOVANOLUK’A HALI SAHA

Spor Toto Teşkilatı ile yapılan protokol kapsamında ilçeye yapılacak beş halı sahadan birinin de Kovanoluk’ta olacağını sile getiren Şevik, “Temelini attığımız sosyal tesis inşaatı ile birlikte halı saha inşaatına da başlamak istiyoruz. Bunun da müjdesini vermek isterim. Hem sosyal tesis hem de halı saha şimdiden mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.