Kedi ile fare yiyeceği paylaştı, görenler şaşkına döndü – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Kedi ile fare yiyeceği paylaştı, görenler...

Kedi ile fare yiyeceği paylaştı, görenler şaşkına döndü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Nisan 2019 Perşembe - 10:53Güncelleme: 25 Nisan 2019 Perşembe - 10:57
Kedi ile fare yiyeceği paylaştı, görenler şaşkına döndü

Kedi ile fare, bir başka ifadeyle ezeli düşmanların aç kalınca yiyecek konusunda sergiledikleri dostluk görenleri şaşkına çevirdi.

Kedi ile farenin ezeli düşmanlığı masallara, hikayelere, hatta çizgi filmlere konu olmuştur. En çok bilinen ve izleneni ise “Tom ve Jerry”dir. İkilinin yiyecek uğruna birbirlerine neler yaptıklarını bilmeyen yoktur. Ama Buldan’dan ulaşan fotoğraf karesi düşmanlığa nokta konulabileceğini de gösterdi.

Buldan’da Yaşam Gazetesi’nden (Kaynak)İbrahim Acıkara’nın haberine göre, ilçede veteriner hekimlik yapan Özkan Beşenk, tedavi edilen kediye bir parça peynir verdi. Peynirin kokusunu alan fare de kedinin kendisine zarar verebileceğine bakmadan peynire yöneldi. Kedi hiçbir tepki vermedi ve birlikte peyniri yediler.

Bu anı izleyen Beşenk, fotoğraflayıp “Bana göre doğada tek acımasız varlık insanoğlu. Yaşadığımız bu dünyayı yaşanmaz hale getiren bizleriz. Kedi ve fare dostça yiyeceklerini paylaşabiliyorken, biz insanoğlu birbirimizi yemekle, yok etmekle meşgulüz. Artık bizimde birbirimizi eleştirerek, yakarak yıkarak, bölerek değil, birlik ve beraberlik içinde bölüşerek yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor” yarımını yaptı.