Şehit Polis Ercan Yangöz’ün ismi Buldan’da bir caddeye verilecek – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şehit Polis Ercan Yangöz’ün ismi Buldan’da...

Şehit Polis Ercan Yangöz’ün ismi Buldan’da bir caddeye verilecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Temmuz 2021 Cumartesi - 10:13Güncelleme: 3 Temmuz 2021 Cumartesi - 10:14
Şehit Polis Ercan Yangöz’ün ismi Buldan’da bir caddeye verilecek

Bodrum’da, silah kaçakçıları tarafından şehit edilen Polis Memuru Ercan Yangöz’ün ismi, memleketi Buldan’da bir caddeye verilecek.

Buldan Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Şevik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Şehit Polis Memuru Ercan Yangöz'ün isminin ilçedeki bir ceddeye verilmesiyle ilgili gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, Yangöz’ün ismi Buldan Belediye Meclisi’nce belirlenecek bir caddeye verilecek.

TESCİLLİ 6 EV DAHA KAMULAŞTIRILACAK

Toplantıda, Yalçınkaya ve Çaybaşı mahallelerinde bulunan 6 tescilli evin kamulaştırılması teklifi de görüşüldü. Meclis gündemine taşıdı. İncelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edilen kamulaştırmayla ilgili meclis üyelerine bilgi veren Şevik, "Belediye olarak ilçemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini sahip çıkarak, gelecek nesillere aktarmak istiyoruz. Ayrıca belediye olarak, ilçemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini turizme kazandırarak, ilçemiz ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

TARIM ŞEHİRLERİ BİRLİĞİ'NDE BULDAN'I TEMSİL EDECEKLER

Toplantıda, Yeni kurulan Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği'nde Buldan'ı temsil edecek 2 asil, 1 yedek üyenin seçimi de yapıldı. Konya merkezli kurulan Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği'nde Buldan’ı Mehmet Köklü ve Veli Tokdemir temsil edecek. Mustafa Kemal Benli de yedek üye seçildi.