Sosyal medyada Elazığ’a yardım için bir araya geldiler – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Sosyal medyada Elazığ’a yardım için bir...

Sosyal medyada Elazığ’a yardım için bir araya geldiler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Şubat 2020 Pazar - 14:29Güncelleme: 2 Şubat 2020 Pazar - 14:29
Sosyal medyada Elazığ’a yardım için bir araya geldiler

Denizli’nin Buldan ilçesinde, iletişim ağında “Biz Kaç Kişiyiz” adıyla grup kuran yardımseverler, Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere yardım eli uzattı.

Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası harekete geçen yaklaşık 40 yardımseverler, “Biz Kaç Kişiyiz” isimli whatsapp grubu kurdu. Grupta bulunan vatandaşlar, depremzedeler için gıda maddeleri, temizlik malzemeleri, kıyafet, battaniye ve yastık topladı.

Buldanlı yardımseverler, sokak hayvanlarını da unutmadı. Sokak hayvanları ve küçükbaş hayvanlar için de mama ve arpa toplandı. Yardım malzemeleri, bir kamyona yüklenerek deprem bölgesine gönderildi.

Yardım kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Kadıköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Atalay, “Mahalle sakinlerimiz de bana yardım etmek istediklerini söyleyince 'Biz Kaç Kişiyiz' grubuyla haberleşerek güç birliği yaptık. Mahalle halkım her zaman olduğu gibi elinde avucunda ne varsa verdi. Ülke olarak iyi günde olduğu gibi kötü günlerimizde de bir ve beraber olacağız. Yalnız değilsiniz, geçmiş olsun Elazığ, geçmiş olsun Malatya” dedi.

DENİZLİ (İHA)