Buldan Festivali’nde final Merve Özbey ile oldu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldan Festivali’nde final Merve Özbey ile...

Buldan Festivali’nde final Merve Özbey ile oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Temmuz 2019 Pazartesi - 09:59Güncelleme: 1 Temmuz 2019 Pazartesi - 10:00
Buldan Festivali’nde final Merve Özbey ile oldu

Bu yıl 19’uncusu düzenlenen Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali’nin finalinde Merve Özbey sahne aldı. Alanyazı Meydanı’nda hayranlarını coşturan sanatçı, festivalin konuklarına müzik ziyafeti çekti.

Bu yıl 19.sunu düzenlenen Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları festivali, Merve Özbey konseri ile sona erdi. Festivalin son gününde Talat Tarakçı Parkı’nda Çakır ve saz ekibinin fasıl dinletisi ardından sahne alan genç şarkıcı İldem Kirazoğlu’nun konseri ile coşan Buldanlılar, festivalin kapanışını ise pop müziği sanatçısı Merve Özbey ile yaptı.

Festivalin kapanış konserine Kaymakam Murat Sarı, MHP Denizli eski milletvekili Ali Keskin, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, İl Kadın Kolları Başkanı Sema Meral, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri katıldı.

  

Buldanlıların Alanyazı Meydanı’nı doldurduğu final konseri, Buldanlı gençlerden oluşan Rap Müzik grubunun gösterisi ile başladı. Gecede, Festivalin düzenlenmesine büyük emeği bulunan Buldan Güzelleştirme ve Turizm Derneği Başkanı Mehmet Yakın’a teşekkür plaketi takdim eden Belediye Başkanı Mustafa Şevik, önümüzdeki yıllarda Buldan’a, Buldan’ın kültürüne, tarihine ve doğal güzelliklerine yakışır daha kapsamlı festivalleri düzenlemek için sivil toplum kuruluşlarının desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

MERVE ÖZBEY COŞTURDU

Festivalin kapanış konserinde ise Merve Özbey sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Merve Özbey, kendisinin hit şarkıları yanı sıra Sezen Aksu ve Barış Manço’nun unutulmayan eserlerini de seslendirdi. Bir ara sahneden inerek dinleyiciler arasına karışan şarkıcı, hayranlarıyla birlikte göbek atıp oynadı. Pop müziğinin yıldızı, Başkan Mustafa Şevik’in isteği üzerine “Samanyolu” şarkısını söyledi. Vefate eden eşi Ayşen Şevik’in çok sevdiği bu şarkıyı hüzünlü bir şekilde dinleyen Şevik, Merve Özbey’e Buldan dokuması şal hediye etti ve gelecek yıl düzenlenecek festivale katılması konusunda da söz aldı.