Coronavirüs nedeniyle 2 pazar kapatıldı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Coronavirüs nedeniyle 2 pazar kapatıldı

Coronavirüs nedeniyle 2 pazar kapatıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Nisan 2020 Salı - 15:40Güncelleme: 7 Nisan 2020 Salı - 15:41
Coronavirüs nedeniyle 2 pazar kapatıldı

Denizli’nin Buldan ilçesinde kurulan iki pazar, coronavirüs salgını nedeniyle kapatıldı. Vatandaşlar ihtiyacını belediyenin göstereceği yerlerde tezgah kurmasına izin verilen 15 esnaftan karşılayacak.

Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, ilçede çarşamba ve perşembe günü kurulan Buldan Pazarı ile Yenicekent Mahallesi’nde cuma günleri kurulan pazarın coronavirüs salgını nedeniyle geçici olarak kapatıldığını açıkladı.

Buldanlı 15 esnafın, Zabıta Müdürlüğü tarafından belirlenen noktalarda haftanın 7 günü tezgah açacağını bildiren Şevik, “Kaymakamlık ve belediyemizce korona virüsle mücadele konusunda yeni önlemler aldık. Bu önlemlerden biri de semt pazarı ile ilgili. Geçici bir süre semt pazarını kapattık. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yeni düzenleme getirdik. Buldanlı 15 esnaf, Zabıta Müdürlüğü’nün ilçe merkezinde belirlediği noktalarda haftanın 7 günü tezgah açarak, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak. Tezgahlar açılacak noktalar,  iki tezgah arasında en az 30-50 metre mesafe olacak şekilde belirlendi. Böylelikle pazar yoğunluğunun önüne geçmiş olduk” dedi.