Buldan İlçe Stadı’nın zemini sentetik çimle kaplandı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldan İlçe Stadı’nın zemini sentetik çimle...

Buldan İlçe Stadı’nın zemini sentetik çimle kaplandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Ocak 2022 Cumartesi - 15:15Güncelleme: 1 Ocak 2022 Cumartesi - 15:18
Buldan İlçe Stadı’nın zemini sentetik çimle kaplandı

Denizli’nin Buldan ilçesinde Spor-Toto Teşkilatı’nın desteğiyle yenileme çalışmaları yapılan stadın zemini sentetik çimle kaplanıyor.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzalanan protokol kapsamında ihale edilerek yenileme çalışmalarına başlanan Buldan İlçe Stadı’nda sona gelindi. Zemini sentetik çimle kaplanan stada giden Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, HMC firması yetkililerinden bilgi aldı.

Soyunma odası ile tribünleri yenilenen ilçe stadyumunda 9 bin 200 metrekarelik alanda sentetik çim döşeme çalışmalarının devam ettiğini bildiren Şevik, statta son rötuşlar yapıldığını, sentetik çim döşeme çalışmaları ile birlikte yürüyüş yolu ve seyirci giriş noktalarının düzenleneceğini söyledi.

“2021 SPOR YATIRIMLARI YILI OLDU”

Yapımına geçen yıl başlanan halı saha ve spor tesisi yatırımlarının 2022 yılında tamamlanarak hizmete alınacağını kaydeden Şevik, "Belediye olarak gençlerimize, spora ve sporculara önem veriyor, her türlü desteği sağlıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler çerçevesinde ilçemize kazandırdığımız spor yatırımlarının yanı sıra, belediye olarak da mahallelerimizde halı saha çalışmaları hız kazandı. Spor yatırımlarımızı 2022 yılının ilk çeyreğinde tamamlayıp mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

Yenicekent Stadı zeminin de sentetik çile kaplanacağını, tesiste soyunma odaları ve tribünlerinin yenilenmesi çalışmaların devam ettiğini belirten Şevik, ayrıca Gençlik Merkezi’nin ihalesi yapılarak inşaatına başlandığını, yapımı devam eden Bölmekaya, Türlübey, Kovanoluk, Helvacılar ve Sarımahmutlu mahallelerindeki halı sahaların da bu yılın ilk çeyreğinde tamamlanacağını ifade etti.

“5 MAHALLEYE ÇOK AMAÇLI SPOR TESİSİ YAPIYORUZ”

Ayrıca tamamen belediye imkanlarıyla 5 mahalleye, basketbol, voleybol, tenis sahaları kazandıracaaklarını anlatan Şevik, "Gençlik önemli. Gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi, geleceğe hazırlanması için mutlaka spor yapmaları gerekiyor. Buldan Belediyesi olarak gençlerimize önem veriyoruz. Gerek eğitim gerek spor ve gerekse diğer alanlarda da ciddi desteklerimiz ve yatırımlarımız” diye konuştu.