Belediyeye ziyaretçi kısıtlaması getirildi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Belediyeye ziyaretçi kısıtlaması getirildi

Belediyeye ziyaretçi kısıtlaması getirildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Kasım 2020 Salı - 13:06Güncelleme: 10 Kasım 2020 Salı - 13:09
Belediyeye ziyaretçi kısıtlaması getirildi

Denizli’nin Buldan ilçesinde, belediyeye ziyaretçi kısıtlaması getirildi. Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, vatandaşlara “zorunlu değilse belediyeye gelmeyin” çağrısında bulundu.

Coronavirüsü önlemleri kapsamında Buldan Belediyesine ziyaretçi kısıtlaması getirildi. Buldan halkının ve çalışanlarının sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirten Başkan Mustafa Şevik,  vatandaşlara “zorunlu değilse belediyeye gelmeyin” diye seslendi.

Şevik, vatandaşların ve belediye çalışanlarının sağlığı için riskli guruba giren engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan belediye çalışanlarına idari izin verildiğini, belediye faaliyetlerinin devamını sağlayacak şekilde asgari düzeyde personel bulundurulduğunu söyledi.

Vatandaşlardan, acil ve zorunlu olmadığı sürece belediyeye gelmemeleri isteyen Şevik, “Bizim için Buldan halkının ve personelimizin sağlığı her şeyden önemli. Covid-19 vakasındaki artış nedeniyle Belediyemizde bazı birimleri kapatma ve asgari düzeyde personel bulundurma kararı aldık. Vatandaşlarımızın işlerini aksatmayacak şekilde faaliyetlerimiz devam edecektir. Vatandaşlarımızdan, geçici bir süre zorunlu olmadıkça belediyeye gelmemelerini rica ediyorum, tüm Buldanlı hemşehrilerimize anlayışları için şimdiden teşekkür ederim” dedi.