Anne coronavirüsten öldü, bebeği yaşatılmaya çalışılıyor – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Anne coronavirüsten öldü, bebeği yaşatılmaya çalışılıyor

Anne coronavirüsten öldü, bebeği yaşatılmaya çalışılıyor

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 21 Kasım 2020 Cumartesi - 16:14Güncelleme: 21 Kasım 2020 Cumartesi - 17:02
Anne coronavirüsten öldü, bebeği yaşatılmaya çalışılıyor

Denizli’nin Buldan ilçesinde, şifa dağıtmak için yoğun mesai harcayan Hemşire Leyla Ünal, en acı günlerinden birisini yaşadı. Coronavirüs nedeniyle tedavi gören kızı yaşamını yitirdi. Genç kadının hastalık sürecinde sezaryenle alınan bebeği ise hayata tutunmaya çalışıyor.

Sağlık çalışanları salgın sürecinde sağlıklarını hiçe sayarak ön saflarda mücadele ederken, aile acılarıyla da karşı karşıya kalabiliyor. Bunun bir örneği Buldan’da yaşandı. Buldan Devlet Hastanesinde hemşire olarak görev yapan Leyla Ünal, sözünü ettiğimiz dramın ortasında yer alan sağlık savaşçılarından.

KIZINI KAYBETTİ, GERİYE TORUNU KALDI

Leyla Hemşire’nin 27 yaşındaki kızı Ayşegül Ataş’a semptomlar üzerine PCR testi uygulandı. Test sonucu pozitif çıkınca, genç kadının tedavi süreci başlatıldı ve bebeği sezaryenle alındı. Bebekle birlikte annenin de hayata tutunması beklenirken, ne yazık ki acı haber bugün geldi. Denizli Devlet Hastanesinde coronavirüs tedavisi gören genç kadın, gelen kalp kriziyle hayatını kaybetti. Minik bebeğin ise sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Ayşegül Ataş’ın vefat haberi Buldanlıları ve sağlık çalışanlarını yasa boğarken, genç kadının cenazesi ilçe mezarlığında toprağa verildi.