Buldanlı sanatçı Cam Bienali’ndeki defilede yer alacak – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldanlı sanatçı Cam Bienali’ndeki defilede yer...

Buldanlı sanatçı Cam Bienali’ndeki defilede yer alacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ekim 2021 Çarşamba - 12:34Güncelleme: 13 Ekim 2021 Çarşamba - 12:46
Buldanlı sanatçı Cam Bienali’ndeki defilede yer alacak

Buldan Belediyesi bünyesinde açılan Cam Atölyesi sanatçılarından Ayla Ermiş, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Karma Tasarım Atölyesi iş birliğiyle düzenlenecek cam binealinde kendi tasarımı yapılacak defilede sergileyecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Karma Tasarım Atölyesi iş birliğiyle gerçekleşecek 6. Uluslararası Denizli Cam Bienali 14 Ekim'de kapılarını açıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan cam bineali 4 gün devam edecek.

BULDAN'I TEMSİL EDECEK

Buldan Belediyesi Cam Atölyesi sanatçılarından Ayla Ermiş, bu yıl ilk kez düzenlenecek olan cam defilesinde kendi tasarımını sergileyecek. Cam binealinin son günü düzenlenecek defilede, tasarımlarını üzerlerinde sergileyecek 36 sanatçıdan biri olan Ayla Ermiş, "Bu defilede, Buldan'ı temsil edecek olmaktan büyük beni gururlandırdı. Cam Atölyesi'ni açarak bana bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Mustafa Şevik'e teşekkür ederim" dedi.

Dokumanın başkenti Buldan'ın cam sanatında da adını duyurmasından ve Uluslararası Cam Bineali'nde Buldan'ın da temsil edilecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Şevik, "Kültür, tarih ve tekstil kenti Buldan, sanatın her alanında başarıyla temsil edilmeyi hak ediyor. Ben tüm Buldanlı hemşehrilerim, cam binealini ziyaret etmeli" diyerek tüm Buldanlıları bineale  davet etti.