Buldan’daki spor yatırımları için bir araya geldiler – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldan’daki spor yatırımları için bir araya...

Buldan’daki spor yatırımları için bir araya geldiler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Nisan 2021 Perşembe - 16:24Güncelleme: 8 Nisan 2021 Perşembe - 21:38
Buldan’daki spor yatırımları için bir araya geldiler

Denizli’nin Buldan ilçesinde yapılacak spor yatırımları, düzenlenen toplantıyla ele alındı.

Buldan Belediyesi El Sanatları Merkezi’nde (BELKÜM) düzenlenen toplantıya Buldan Kaymakamı  Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile il müdürlüğü mühendis ve teknik personeli katıldı.

Bir süre önce Gençlik ve Spor Bakanlığıyla imzalanan protokol çerçevesinde, mevcut ilçe stadı zeminin sentetik çimle kaplanıp tribünün yenilenecek, Yenicekent toprak zeminli stadyumun sentetik çimle kaplanacak. Ayrıca ilçe gençlik merkezi, 5 halı saha ve 10 basketbol potası ilçeye kazandırılacak. 

Yapılacak yatırımlarla ilgili yer tespiti ve ihale sürecinde izlenmesi gereken yol haritasının belirlendiği toplantı sonrası katılımcılar, Akın Anadolu Lisesi’nin bahçesinde yapılacak spor salonu alanında incelemelerde bulunuldu. Spor salonu, Buldan Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliği ile yapılacak.

İlçeyi daha çağdaş hale getirmek için her köşede çalışmalarının sürdüğünü belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  dokumanın başkenti olan Buldan’ı tarih ve kültür turizmde olduğu gibi  sporda da öncü bir kent olması için çalışacaklarını söyledi.