Buldan’da yapılacak festivaller iptal oldu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldan’da yapılacak festivaller iptal oldu

Buldan’da yapılacak festivaller iptal oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Ağustos 2021 Pazartesi - 16:28Güncelleme: 2 Ağustos 2021 Pazartesi - 16:28
Buldan’da yapılacak festivaller iptal oldu

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, orman yangınları ve yaşanan can kayıpları nedeniyle festivaller ile konserlerin iptal edildiğini açıkladı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  geçtiğimiz hafta birçok yerde başlayan ve halen süren orman yangınları nedeniyle 6-7-8 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Sultaniye Çekirdeksiz Üzüm Festivali ile 13-14-16 Ağustos tarihinde yapılacak  Buldan Dokuma Kültürü ve El Sanatları Festivali’nin iptal edildiğini bildirdi.

Ayrıca 4 Eylül’deki Buldan’ın Kurtuluşu’nun 99. yıldönümü etkinliklerinin de iptal edileceğini duyuran Şevik, “Festivaller için ayrılan ödeneğimizin tamamını yangın bölgelerine göndereceğiz.  Manavgat’ta Marmaris’te ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde meydana gelen orman yangınlarının yaralarını hep birlikte saracağız. Bütün umutlarımız, birçok ilimizde devam eden yangınların, daha fazla can kayıpları yaşanmadan kontrol altına alınması. Ben yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.