Buldan’da Kurban Bayramı öncesi ilaçlama çalışması – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldan’da Kurban Bayramı öncesi ilaçlama çalışması

Buldan’da Kurban Bayramı öncesi ilaçlama çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Temmuz 2021 Pazar - 16:29Güncelleme: 18 Temmuz 2021 Pazar - 16:29
Buldan’da Kurban Bayramı öncesi ilaçlama çalışması

Buldan Belediyesi ekiplerince, Kurban Bayramı öncesinde cadde, sokak ve dere yatakları ilaçlanırken, ekiplerin 9 günlük bayram tatilinde nöbet usulüyle çalışacağı ifade edildi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Buldan Belediyesi ekipleri ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamnda kurban pazarı başta olmak üzere ilçe genelindeki cadde, sokak, dere yatakları ile çöp konteynerlerin dezenfekte edilerek ilaçladığını belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Vatandaşlarımızın özellikle Kurban Bayramı’nda çevre temizliği konusunda daha fazla hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Vatandaşlarımızın, kesilen kurbanların atıklarını çevreye veya çöp konteynırlarına atmamalarını rica ediyoruz. Çöp konteynerlerine atılan kurban atıkları ve sakatatlar hava sıcaklıkları nedeniyle çevreye kötü koku yayacak ve sağlık açısından olumsuz sonuçlara sebebiyet verecektir" dedi.

"RUTİN HİZMETLER DEVAM EDECEK"

9 günlük Kurban Bayramı tatili sürecinde belediyenin rutin hizmetlerin devam edeceğini söyleyen Şevik, "Rutin hizmetlerin aksamaması için de gerekli önlemleri aldık. Belediyemizin ilgili birimlerindeki personelleri Kurban Bayramı süresince nöbet usulüyle görevinin başında olacak. Vatandaşlarımız, 0258 431 31 40 No'lu telefondan belediyemize ulaşabilir" diye konuştu.