Buldan’da genç sporcular Şevik’ten malzeme ve ulaşım ihtiyaçlarının karşılanmasını istedi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldan’da genç sporcular Şevik’ten malzeme ve...

Buldan’da genç sporcular Şevik’ten malzeme ve ulaşım ihtiyaçlarının karşılanmasını istedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Kasım 2021 Salı - 10:58Güncelleme: 30 Kasım 2021 Salı - 11:00
Buldan’da genç sporcular Şevik’ten malzeme ve ulaşım ihtiyaçlarının karşılanmasını istedi

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki 100’e yakın sporcu, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret ederek müsabakalara giderken araç, forma, spor araç ve gereçlerindeki ihtiyaçlarının karşılanması talebinde bulundu.

Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya Başkan Şevik’in yanı sıra İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Tolanvağa, belediye birim amirleri, antrenörler, sporcular ve velileri katıldı.

Sporcular Şevik’ten müsabakalara giderken araç temin edilmesi, forma, spor araç ve gereçlerindeki ihtiyaçlarının karşılanması isteyerek plaket verdi.

ŞEVİK’TEN SPORCULARA SÖZ

Sporcuların taleplerini tek tek not alan Başkan Şevik, belediye olarak spora ve gençlere yönelik yatırımlara önem verdiklerini, belediyenin imkanları doğrultusunda da destek vermeye gayret gösterdiklerini belirtti. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleşecek spor yatırımlarının yanında, belediyenin de yatırımlarının devam ettiğini ifade eden Şevik, "Sizlere söz veriyorum. Stadyum yenileme çalışmaları tamamlandığında açılışını, eşofmanlarımızla gelip spor yaparak gerçekleştireceğiz. Daha sonra sizlerle birlikte düzenli olarak koşacağız" dedi.

“SİZLERDEN DE BAŞARI BEKLİYORUZ”

Buldanlı gençleri, çocukları spor ve sanat alanlarında desteklemenin onlar için hayat boyu yapılmış bir yatırım olacağının bilinciyle çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Şevik, şunları söyledi:

"Belediye olarak sporu desteklediğimiz gibi, gençlerimiz ve çocuklarımızı sanata yönlendirmek amacıyla müzik kursları açıyoruz. Bizim sizlerden isteğimiz, Atatürk'ün 'Spor Ahlaktır" sözünü unutmadan ahlaki ve milli değerleri bağlı kalarak okulda, sporda veya seçeceğiniz her hangi bir sanat dalında çok çalışmanız, kendinizi yetiştirmeniz ve başarılı olmanız. Sizleri kutluyor ve başarılar diliyorum."