Buldan’da ekipler Balık Pazarı’nı denetlendi – D20Haber
09.07.2025, Çarşamba
25 °C / 41 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldan’da ekipler Balık Pazarı’nı denetlendi

Buldan’da ekipler Balık Pazarı’nı denetlendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Eylül 2021 Perşembe - 14:37Güncelleme: 23 Eylül 2021 Perşembe - 17:09
Buldan’da ekipler Balık Pazarı’nı denetlendi

Buldan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekipleri, Perşembe Pazarı’nda balık satışı yapılan tezgahlarda denetim gerçekleştirdi.

Buldan Belediyesi Zabıta ekipleri ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol görevlileri,  balık tezgahlarını denetledi.  Balık ev sezonunun açılmasıyla birlikte Perşembe Pazarı’ndaki tezgahlarda yerini alan balıkların tazeliğini, büyüklüklerini ve halk sağlığı açısından uygunluğunu kontrol eden ekipler,  halk sağlığını etkileyecek olumsuzluklara meydan verilmemesi uyarısını yaptı.

Haberin DevamıReklam




Denetim ile ilgili bilgi veren Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, coronavirüsü tedbirlerinin de denetlendiği kontrollerin devam edeceğini belirtti.  Şevik, “Bu kapsamda zabıta ekiplerimiz,  İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile birlikte, her Perşembe kurulan semt pazarındaki balık tezgahlarını denetledi. Gerek Koronavirüsü tedbirleri açısından gerekse gıda sağlığı açısından kontroller yapıldı. Vatandaşlarımızın sağlığı için düzenli olarak balık tezgahlarını denetlemelerimiz devam edecektir” dedi.