Buldan’a yapılacak spor yatırımlarının protokolü imzalandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldan’a yapılacak spor yatırımlarının protokolü imzalandı

Buldan’a yapılacak spor yatırımlarının protokolü imzalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Eylül 2021 Çarşamba - 10:13Güncelleme: 22 Eylül 2021 Çarşamba - 10:13
Buldan’a yapılacak spor yatırımlarının protokolü imzalandı

Denizli’nin Buldan ilçesinde yapılacak 6 milyon liralık spor tesis yatırımlarının protokolü, inşaatların yapımı için düzenlenen ihaleyi kazanan firmayla imzalandı. İnşaatlara ekim ayında başlanacağı bildirildi.

Buldan Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde; ilçe stadı zemini sentetik çimle kaplanacak ve tribünleri yenilenecek, toprak yüzeyli Yenicekent Stadı sentetik çimle kaplanacak, tribün ve soyunma odalarının yapılacak, Buldan Belediyesince belirlenecek 5 mahallede 5 halı saha ile 10 basketbol potası hizmete sunulacak.

Bu yatırımlarla ilgili Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve açılan ihaleyi kazanan Denizlili HMC Madencilik İnşaat Şirket sorumlusu Hatip Hülagü arasında protokol imzalandı. Yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla hizmete sunulacak spor tesislerinin yapımına ekim ayında başlanacak.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, imza törenindeki konuşmasında, "İhalesini geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz spor yatırımları, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından finanse edilecek. İhaleyi alan HMC Şirketi ile protokol imzaladık. Çalışmalar ekim ayı içerisinde başlayacak ve 1 yıl içerisinde tamamlanacak. Spor yatırımları gençlerimize ve tüm halkımıza hayırlı olsun" dedi.

HMC Madencilik İnşaat Şirketi sorumlusu Hatip Hülagü ise, spor yatırımı inşaatının kısa sürede başlayacağını ve vaat edilen sürede tamamlanacağını belirtti.