Buldan’a portatif yüzme havuzu yapılıyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldan’a portatif yüzme havuzu yapılıyor

Buldan’a portatif yüzme havuzu yapılıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Mayıs 2021 Çarşamba - 16:32Güncelleme: 26 Mayıs 2021 Çarşamba - 16:32
Buldan’a portatif yüzme havuzu yapılıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde Buldan Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Buldan Belediyesi portatif havuz için çalışmalara başladı.

Spor yatırımları kapsamında yapıman başlanan portatif yüzme havuzunun 9 metre eninde, 18 metre genişliğinde ve 1.69 metre derinliğinde olacağı kaydedildi. . Elektronik temizle sisteminin bulunacağı yüzme havuzunda, 3 antrenörün görev yapacağı belirtildi. Havuzun yapılacağı alanda alt yapı ve zemin hazırlığını Buldan Belediyesi’nin üstlendiğini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile belediyemiz  işbirliğinde yapımına başlanan yüzme havuzunun en kısa zamanda  tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

“YER TESPİT VE PROJE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”

Şevik, Gençlik ve Spor Bakanlığıyla imzalanan protokol çerçevesinde ilçeye yapılacak spor yatırımlarıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. Şevik, “Spor yatırımlarıyla ilgili yer tespiti ve projelendirme çalışmalarımız devam ediyor.  Başta Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere Cumhur İttifakı Denizli milletvekillerimize,  Buldan Kaymakamımız Murat Sarı’ya, Cumhur İttifakı il ve ilçe başkanlarımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet İbanoğlu’na  teşekkür ederim.  İlçemize yapılacak yatırımlar, çocuklarımız ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamaları açısından oldukça önemli” diye konuştu.