Kovanoluk’ta halı saha yapımına başlandı – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Kovanoluk’ta halı saha yapımına başlandı

Kovanoluk’ta halı saha yapımına başlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Aralık 2021 Salı - 17:46Güncelleme: 14 Aralık 2021 Salı - 18:24
Kovanoluk’ta halı saha yapımına başlandı

Buldan’ın Kovanoluk Mahallesi’ne kazandırılacak halı sahanın yapımına başlandı.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca finanse edilen ve Buldan Belediyesi tarafından ihalesi gerçekleştirilen spor tesisleri projesi hayata geçiriliyor. Gerçekleştirilecek yatırımlarla Buldan İlçe ve Yenicekent statları yenilenecek, 5 halı saha, 5 basketbol sahası ve 1 gençlik merkezi ilçeye kazandırılacak. Spor tesisleri yatırımlarının 8 milyon liraya mal olacağı belirtiliyor.

İlçeye kazandırılacak tesislerden olan Kovanoluk Mahallesi’ndeki halı sahanın yapımına başlanmasıyla ilgili açıklama yapan Buldan belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Protokol kapsamında ilçemize yapılması planlanan spor yatırımları hızla devam ediyor.  İlçe Stadyumu ile Yenicekent Stadyumu yenileme çalışmaları ile birlikte Helvacılar Mahallemizdeki Halı Saha  inşaatında da sona gelindi. Kovanoluk Mahallesi’nde başlanan halı saha en kısa zamanda tamamlayarak, mahalle  gençlerimizin hizmetine sunucağız” dedi.

Şevik,  gençlik merkezinin ihalesi ile yer tesliminin yapıldığını, Sarıoğlu İnşaat tarafından yapımına en kısa zamanda başlanacağını sözlerine ekledi.