Buldan Gençlik Merkezi’nin geçici kabulü yapıldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldan Gençlik Merkezi’nin geçici kabulü yapıldı

Buldan Gençlik Merkezi’nin geçici kabulü yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Ağustos 2022 Pazartesi - 15:05Güncelleme: 29 Ağustos 2022 Pazartesi - 15:05
Buldan Gençlik Merkezi’nin geçici kabulü yapıldı

Buldan Gençlik Merkezi’nin geçici kabulü yapıldı. Tesisin son eksiklikleri de giderilerek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devri yapılacak.

Buldan Belediyesinin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde geçen yıl ihalesini yaparak inşaatına başladığı gençlik merkezinde son aşamaya gelindi. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Mustak, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, BBP Partisi İlçe Başkanı Fevzi Mercan, Belediye Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü teknik personeli ile birlikte gençlik merkezine giderek, yüklenici firma yetkilisi Veli Sarıoğlu’ndan bilgi aldı.

Buldanlı gençlerin zaman geçirebilecekleri, sosyal ve kültürel faaliyette bulunabilecekleri gençlik merkezinin geçici kabulünün yapıldığını açıklayan Şevik, “Buldan Gençlik Merkezi, gençlerin eğitimine katkı sağlayacak. Müzik, dans ve folklor, resim, sanat, bilgisayar salonu ve kütüphane olmak üzere gençliğe yönelik birçok branşı kapsayacak şekilde hizmet edecek. Geçici kabulü yapılan Gençlik merkezinin eksiklikleri belediyemiz tarafından giderilerek, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devri yapılacak” dedi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde 470 metrekarelik alana tek katlı olarak inşa edilen gençlik merkezinin Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından finanse edildiğini belirten Şevik, inşaatın protokolde taahhüt edilen süre içerisinde geçici kabulünün yapıldığını, aynı hassasiyetle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devredilerek hizmete gireceğini sözlerine ekledi.