Buldan Belediyesinin “hoş geldin bebek” uygulaması devam ediyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldan Belediyesinin “hoş geldin bebek” uygulaması...

Buldan Belediyesinin “hoş geldin bebek” uygulaması devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Eylül 2021 Salı - 12:56Güncelleme: 7 Eylül 2021 Salı - 12:56
Buldan Belediyesinin “hoş geldin bebek” uygulaması devam ediyor

Buldan Belediyesinin, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında hayata geçirilen “hoş geldin bebek” uygulaması devam ediyor.

Buldan Belediyesi, pandemi dolayısıyla ara verdiği “hoş geldin bebek” uygulamasına yeniden başlattı. Uygulamayla ailelere bebek çantası hazırlanarak hediye ediliyor. Hediye çantasında, bebek bezi, pişik kremi, şampuan, biberon, emzik, ıslak mendil, bebek battaniyesi, pudra ve bebek çantası bulunuyor.

Sosyal belediyecilikte faaliyetlerini önemsediklerini söyleyen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik "İlçemizde yeni doğan bebeklerin ilk hediyesi belediyemizden. İlçemizde dünyaya yeni gelen her çocuğumuzun ziyaretine gidiyoruz. Ailelerimizin sevinçlerine ortak oluyoruz. Vatanına, milletine, devletine ve dinine bağlı nesiller yetişmesini ederim" dedi.

EVLENEN ÇİFTLER DE UNUTULMADI

Buldan Belediyesi, tarafından evlenen çiftler için de nikah paketi hazırlandı. Uygulama ile çiftlere içerisinde fincan takımı, kahve ve Türk bayrağı bulunan paket hediye ediliyor. Yeni başlatılan uygulama ile evlenen çiftlere nikah paketi hediye eden Şevik, “Düğün ve sünnet törenlerinde değerli ailelerimizin özel günlerinde yanlarında olarak mutluluklarına ortak oluyoruz. Çiftlerimize günün anısına içerisinde kahve fincanı bulunan nikah paketini hediye ediyoruz” diye konuştu.



Aileler ise, belediyenin bu hizmetinden memnun olduklarını belirterek, hediyeler için Buldan Belediyesi'ne teşekkür etti.