Buldan Belediyesinin ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldan Belediyesinin ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor

Buldan Belediyesinin ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Mart 2021 Salı - 10:42Güncelleme: 2 Mart 2021 Salı - 10:42
Buldan Belediyesinin ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor

Buldan Belediyesi, ilçenin Girne ve Helvacılar mahallelerinde ağaçlandırma çalışması yaparken, meydan ve refüjlere de gül dikimi yapıldı.

Buldan Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte park ve bahçelerde bakım ve ağaçlandırma çalışmalarına hız verdi. Girne ve Helvacılar mahallelerinde yol kenarlarına, kaldırımlara akasya fidanı diken Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, meydanları da gülle donattı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, coronavirüs nedeniyle yaşanan sıkıntılı dönemden normalleşmeye geçiş süreci yaşanırken, ilçe genelinde park ve bahçeleri bakımdan geçirerek vatandaşların kullanımına hazır hale getirildiğini söyledi. Şevik,   “Çalışmalar kapsamında Girne Mahallemiz ile Helvacılar Mahallemizin kaldırımlarına, girişlerine akasya fidanı dikildi. Ekiplerimiz, meydan ve refüjlere ise gül dikimi gerçekleştirdi” dedi.

Şevik, tarihi ve kültürel zenginliği ile turizm kenti olan Buldan’ın her mahallesini, her sokağını ve kaldırımlarını daha estetik ve yeşil bir görünüme kavuşturmak için ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini söyledi.