Şevik’ten inceleme gezisi – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şevik’ten inceleme gezisi

Şevik’ten inceleme gezisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Mayıs 2022 Cumartesi - 20:23Güncelleme: 28 Mayıs 2022 Cumartesi - 21:14
Şevik’ten inceleme gezisi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilçe genelinde devam eden çalışmaları denetleyerek, görevlilerden bilgi aldı.

İnceleme gezisinde Başkan Şevik’e, Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu ile birim şefleri eşlik etti. İlk olarak yapımı süren saat kulesini inceleyen Şevik, daha sonra Gençlik Merkezi, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe ve canlı hayvan pazarı inşaatını gezdi.

Yenicekent, Doğan ve Kadıköy mahallerinde TAK çalışmalarının başladığını kaydeden Şevik, Bozalan ve Kadıköy mahallelerinde devam eden çevre düzenleme ve duvar çalışmalarını denetledi. Şevik, “Bozalan Mahallemizin giriş kapısı tamamlandı. Ekiplerimiz çevre düzenlemesine başladı.  Mahalle girişlerimizin çevresinde kötü görüntü oluşturan kuru otlar, moloz ve evsel atıklar temizlendi. Duvar yapım çalışması başlattık. Yolun sağına ve soluna yaptığımız duvarlar,  mahalle girişlerimize hem estetik bir görüntü sağlıyor hem de daha temiz bir görünüm kazandırıyor” dedi.

Kadıköy Mahallesi’nin girişine küçük bir meydan düzenlemesi de yapmayı planladıklarını söyleyen Şevik,  “Buranın ışıklandırılmasıyla birlikte mahallemizin hem görünürlüğü artacak hem de olası kazaların önüne geçilmiş olacak” ifadelerini kullandı.