Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’den esnaf ziyaretleri – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’den esnaf...

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’den esnaf ziyaretleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Mart 2021 Çarşamba - 16:51Güncelleme: 3 Mart 2021 Çarşamba - 16:51
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’den esnaf ziyaretleri

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, coronavirüs salgını nedeniyle ara verdiği esnaf ziyaretlerine normalleşmeyle birlikte yeniden başladı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu, Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Dağcı, Park ve Bahçeler Müdürü Hasan Ertan ile birlikte, 100’ün üzerinde iş yerinin bulunduğu 1. Sanayi Sitesi’ne gitti. Buradaki çalışmaları inceleyen Şevik, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi.

“HURDALIK TEMİZLENEREK YEŞİL ALAN OLACAK”

Saniyi sitesi esnafının atıklarıyla hurdalığa dönen 1.550 metrekarelik boş alanı temizlediklerini, burayı yeşil alan ve park olarak yeniden düzenleyip hizmete sunacaklarını kaydeden Şevik, “Hurda yığınları tamamen temizlendikten sonra zeytin fidanları dikilecek, çevresi çiçeklendirilecek. Hem esnafımızın hem de sanayiye gelen vatandaşlarımızın eş ve çocuklarıyla birlikte burada oturup dinlenebilecekleri, ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir yeşil alanı daha Buldan’a kazandıracağız” dedi.

“ESNAFIMIZIN YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSEME TÜRKİYE’YE MORAL OLSUN”

Park alanında gerçekleştirdiği incelemelerin ardından 1. Sanayi Sitesi’ndeki iş yerlerini ziyaret eden Başkan Şevik, esnafı dinledi. Esnafla sohbet eden Şevik, “Dünyayı ve Türkiye’yi kısa sürede etkisine alan coronavirüs salgını nedeniyle yaşanan zor günlere rağmen gülebilen, yüzlerinde gülümseme eksik olmayan Buldanlı esnaf Türkiye’ye moral olmalı” diye konuştu.