Şevik: Yeni spor tesislerini ilçemizin hizmetine sunacağız – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şevik: Yeni spor tesislerini ilçemizin hizmetine...

Şevik: Yeni spor tesislerini ilçemizin hizmetine sunacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ekim 2021 Pazar - 11:42Güncelleme: 31 Ekim 2021 Pazar - 11:42
Şevik: Yeni spor tesislerini ilçemizin hizmetine sunacağız

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, gerçekleştirilecek 6 milyon liralık yatırımlarla ilçeye spor tesisleri kazandıracaklarını belirtti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gençlik ve Spor Bakanlığıyla imzalanan protokol kapsamında yapılacak spor tesislerinin inşaat alanında incelemeler yaptı. Şevik, protokol kapsamında finansmanı Spor Toto Teşkilatınca sağlanacak spor tesislerinin 6 milyon liraya mal olacağını söyledi.

Devam eden yatırımlarla ilçeye önemli spor tesisleri kazandırılacağını kaydeden Şevik, "Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzaladığımız protokol ile ilçemize, 5 halı saha, 10 basketbol potası ve 1 gençlik merkezi kazandırılacak, Buldan ile Yenicekent statları yenilenecek. Belediyemizce ihalesi yapılan 5 halı saha ve basketbol potaları ile stadyumların yenilenmesi çalışmalarına başladık. Stadyumların yenilenmesi ve halı saha inşaatları hızla devam ediyor. 2022 yılı içerisinde tüm çalımalar tamamlayıp hizmete sunacağız" dedi.

Mahalle muhtarlarından gelen talepleri de dikkate aldıklarını ifade eden Şevik, "Sarımahmutlu, Helvacılar, Kovanoluk, Türlübey ve Bölmekaya mahallelerine yapılacak halı sahaların ihalesi gerçekleşti. Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak, onları spora teşvik etmek ve geleceğimizi sağlam temeller üzerinde kurmak en önemli hedeflerimizden biridir. Bu amaçla spor yatırımları ve gençlik projeleri bizim için çok değerli" diye konuştu.