Şevik: Vaka sayılarındaki düşüş yoğun tempoyu beraberinde getirdi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şevik: Vaka sayılarındaki düşüş yoğun tempoyu...

Şevik: Vaka sayılarındaki düşüş yoğun tempoyu beraberinde getirdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Mayıs 2021 Cuma - 19:18Güncelleme: 28 Mayıs 2021 Cuma - 22:09
Şevik: Vaka sayılarındaki düşüş yoğun tempoyu beraberinde getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) “Belediye Başkanları Geleneksel İstişare ve Değerlendirme” toplantısına katılan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Vaka sayılarındaki düşüşün yoğun tempoyu da beraberinde getirdiğini ifade etti.

Toplantı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin başkanlığında Ankara’da düznelendi. Toplantıya katılan Buldan Belediye  Başkanı Mustafa Şevik, “MHP’li belediye başkanları, demokrasinin kökleşmesi, kurumsallaşmasının yerel yönetimler sayesinde gerçekleşeceği anlayışıyla, millet sevdasından bir an bile uzaklaşmadan yaptıkları hizmetlerle adından söz ettirmektedir. Bu toplantıda da Parti Genel Merkezimizde mevkiidaşlarımla bir araya geldik. Belediye hizmetleri konusunda fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

“VAKA SAYILARINDAKİ DÜŞÜŞ  YOĞUN TEMPOYU DA GETİRDİ”

Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizi de olumsuz etkileyen coronavirüs vaka sayılarının düşmesinin hem siyasi hem de hizmette yoğun tempoyu beraberinde getirdiğini kaydeden Şevik, “Partimizin Genel Merkezi’nde düzenlediği toplantını hemen ertesi günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez'i ilimizde ağırlıyoruz. 31 Mayıs Pazartesi günü ise yine Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi toplantısı gerçekleştirilecek” diye konuştu.