Şevik: Salgından önemli dersler çıkardık – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şevik: Salgından önemli dersler çıkardık

Şevik: Salgından önemli dersler çıkardık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Haziran 2021 Cumartesi - 14:23Güncelleme: 26 Haziran 2021 Cumartesi - 15:56
Şevik: Salgından önemli dersler çıkardık

Malatya’da düzenlenen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 35. Olağan Meclis Toplantısı’na katılan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, salgından önemli dersler çıkardıklarını ifade etti.

Malatya’da Yeşilyurt Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 35’nci Olağan Meclis Toplantısı’na katılan Şevik, Buldan Belediyesi olarak hedeflerinin sosyal ve sağlıklı belediyecilik olduğunu kaydetti.  Şevik, “Hedefe ulaşmak adına Sağlıklı Kentler Birliğinin çalışmalarını yerinde görmek, izlemek, çözüm üretmek ve aksayan yönler varsa bunları gidermek amacıyla yapılan bu toplantı bizim için çok değerli. Sağlıklı Kentler üyesi olan mevkidaşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

“SALGINDAN ÖNEMLİ DERSLER ÇIKARDIK”

Salgın sürecinde sağlıklı kentlerin öneminin bir kez daha anlaşıldığını söyleyen Şevik, "Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Alinur Aktaş'ın ifade ettiği gibi, belediye başkanları görev yaptıkları şehirlerin ve ilçelerin doktorlarıdır. Salgından önemli dersler çıkardık. Buldan Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da önceliğimiz insan sağlığı olacak" diye konuştu.

Şevik, meclis toplantısının ardından Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Alinur Aktaş ile meclis üyeleriyle birlikte Yöresel Ürünler Pazarı ve Tekstil Müzesi’ni gezdi.