Buldan Belediye Başkanı Şevik, muhtarlarla bir araya geldi – D20Haber
11.05.2025, Pazar
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Buldan Belediye Başkanı Şevik, muhtarlarla bir...

Buldan Belediye Başkanı Şevik, muhtarlarla bir araya geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ekim 2021 Çarşamba - 16:07Güncelleme: 20 Ekim 2021 Çarşamba - 16:12
Buldan Belediye Başkanı Şevik, muhtarlarla bir araya geldi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen Muhtarlar Günü programına birim amirleriyle birlikte katıldı.

MUHTARLAR, İSTEKLERİNİ DİLE GETİRDİ

Toplantıda söz alan muhtarlar, istek ve sıkıntılarını dile getirdi. İlçenin kekik üretimi merkezi olan Çamköy Mahallesi’nin muhtarı Veysel Okka, mahallelerine kantar talep ederken, Oğuz Mahallesi Muhtarı Zafer Köklü, Oğuz ile Doğan Mahallesi arasında bulunan alana düzenli bir park yapılmasını istedi.

Hasanbeyler Mahallesi Muhtarı Kadir Gür ise, sosyal tesise ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdi. Bursa Mahallesi Muhtarı İbrahim Hotunluoğlu da Topdamı’nın yeniden düzenlenmesi talebinde bulundu. Bostanyeri Mahalle Muhtarı Mehmet Yeşildağ, mahalle sınırları içerisinde bulunan türbe ve çeşmelerin çevre düzenlemesi talebini iletti.

Girne Mahallesi Muhtarı Kadir Başoğlu 4 Eylül Mahallesi Muhtarı Mehmet Uslu, Helvacılar Mahallesi Muhtarı Selahattin Yeşildağ, Düzalan Mahallesi Muhtarı İbrahim Başbuğ ve Çarşı Mahallesi Muhtarı Mustafa Tanrıöver de mahallelerinin sorunlarını anlattı.

“ÖNCELİK DOĞRULTUSUNDA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

Haberin DevamıReklam




Şevik ise, muhtarların devletin gözü kulağı, yerel yöneticilerin eli olduğunu söyledi. “İlçede ne varsa mahallelerimizde de olacak” sloganı ile yola çıktıklarını kaydeden Şevik, “Bizimle istişare içerisinde olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Belki eksikliklerimiz var. Belki muhtarlarımızın taleplerinin hepsini yerine getiremiyoruz. Sorunların, ihtiyaçların önceliği doğrultusunda tüm mahallelerimize hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Sessiz kalmak sıkıntıya işarettir. Eğer bir muhtar bizden bir şey istemiyorsa bizden ümidini kesmiş demektir ki, bunu istemeyiz” dedi.

GİRNE MAHALLESİ’NE PARK, TOPDAMI’NA ANIT

Şevik, heyelan nedeniyle çok sayıda evin boşaltıldığı Girne Mahallesi için yeni park projesinin hazır olduğunu, Topdamı mevkisinde güzel bir anıt yapılacağını, burayı ilçenin simgesi haline getireceklerini, anıt ve Türk bayrağını Acısu’dan geçen herkes göreceğini ifade etti.

TÜRBE VE ÇEŞMELER RESTORE EDİLECEK

Buldan’da 17 tane türbe ve dede mezarlarının olduğunu anımsatan Şevik, bunların sırasıyla restore edileceğini, çalışmalara Yenicekent Emir Sultan Türbesi ve Bostanyeri Kumralı Dedesi’nden başladıklarını belirtti.

Derbent Mahallesi’ne de müjde veren Şevik, yıllardan beri devam eden tapu sorununun çözüme kavuştuğunu, vatandaşların tapularını alabileceklerini sözlerine ekledi.