Şevik, mahalle ziyaretlerine devam ediyor – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şevik, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Şevik, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Kasım 2021 Perşembe - 10:13Güncelleme: 11 Kasım 2021 Perşembe - 10:21
Şevik, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mahallelerin eksikliklerini yerinde tespit etmek, belediye tarafından yürütülen çalışmaları incelemek amacıyla başlattığı ziyaretlerine Kurudere, Alandız ve Çatak’ta devam etti.

İlk olarak Kurudere Mahallesi’ne giden Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Mahalle Muhtarı Kazım Kahraman ile bir süre görüştü. Mahallenin sorunları ve eksiklikleri ile ilgili bilgi alan Şevik, daha sonra mahalleyi gezerek, vatandaşların taleplerini dinledi.

Ardından Alandız Mahallesi’ne geçen Şevik, Muhtar Erol Salman’ı ziyaret etti. Şevik, burada yapılması planlanan sosyal tesis alanında incelemelerde bulundu.

Şevik’in bir başka durağı Çatak Mahallesi oldu. 841 metre rakımda bulunan ve Aydın’ın Buharkent ilçesine sınır olan Çatak Mahallesi’nde vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen Şevik, 2014 seçimlerinden önce yapımına başlanan, ancak tamamlanmayan sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulundu, buranın bir an önce tamamlanması için ekiplerine talimat verdi.

Mahalle  muhtarı Ramazan Bozkurt ile bir süre görüşen Şevik, “Çatak mahallesine 2014 seçimlerinde söz vermiştik. Buraya bir sosyal tesis kazandıracaktık.   O dönem inşaatına başladığımız sosyal tesisi, bir an önce tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.