Şevik, Kurtuluş Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şevik, Kurtuluş Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Şevik, Kurtuluş Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Ağustos 2021 Salı - 10:43Güncelleme: 10 Ağustos 2021 Salı - 11:03
Şevik, Kurtuluş Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Kurtuluş mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi, istek ve önerilerini dinledi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, belediyenin sorumluluk alanında bulunan 45 mahalleye hizmet götürdüklerini, sosyal belediyeciliğin gereğiri yerine getirmenin gayreti içinde olduklarını, bu kapsamda geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerine devam ettiğini söyledi.

Kurtuluş Mahallesi’nde muhtar Abdullah Keskin ile birlikte incelemeler yaptığını kaydeden Şevik, vatandaşlarla sohbet edip, istek ve önerilerini dinlediklerini belirtti.

Kurtuluş Mahallesi'nin Mekik ve Haliller sokaklarında, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden metruk binaları ve bazı bölgelerde görüntü kirliliği oluşturan moloz yığınlarının kaldırılması için ilgili birimlere talimat veren Şevik, “Geleneksel hale getirdiğimiz mahalle ziyareti programlarımız devam ediyor. Mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimiz ile buluşuyoruz. Mahalle ziyaretlerimizde hem talepleri dinliyor hem de eksikliklerimizi yerinde tespit ediyoruz. Bugün muhtarımızla birlikte Kurtuluş Mahallesi'nin Mekik ve Haliller sokaklarını gezdi. vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Muhtarımız ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri yerine getirilecektir" dedi.

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Abdullah Keskin ise, kendilerini yalnız bırakmayan Şevik'e mahalle sakinleri adına teşekkür ettiğini söyledi.