Şevik: Gençlik merkezi en kısa sürede bitecek – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şevik: Gençlik merkezi en kısa sürede...

Şevik: Gençlik merkezi en kısa sürede bitecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ocak 2022 Salı - 10:01Güncelleme: 5 Ocak 2022 Çarşamba - 10:44
Şevik: Gençlik merkezi en kısa sürede bitecek

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, inşaatına geçen ay başlanan gençlik merkezini en kısa sürede tamamlayıp hizmete açacaklarını bildirdi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Spor-Toto Teşkilatı ile imzalanan protokol kapsamında ilçeye kazandırılacak gençlik merkezi inşaatında incelemeler yaptı. İnşaatla ilgili bilgi alan Şevik, Buldan Gençlik Merkezi’nin gençlerin birçok alanda faaliyet göstereceği ve sosyalleşebileceği bir yer olacağını belirtti. Şevik, şunları söyledi:

“İlçemizde yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığımız protokol kapsamında ilçemize kazandıracağımız tesisin inşaatına başladık. Geleceğimiz  olan gençlerimizin başta spor ve mesleki gelişimleri olmak üzere, her alanda faydalı olacak merkezimiz ilçemize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizin sosyal, eğitim, kültürel ve sportif yapısına çok büyük kazanımlar sağlayacak mekânlara sahip olacak şekilde projelendirilen gençlik merkezimizin inşaatını en kısa sürede bitirip, vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.”

Cumhuriyet Mahallesi’nde inşaatına başlanan Gençlik Merkezi,  teknik oda, müzik atölyesi, kitap kafe, inovasyon odası, gibi bölümlerden oluşacak.