Şevik: Gençlerimiz için yapılacak çalışmaların yanındayız – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şevik: Gençlerimiz için yapılacak çalışmaların yanındayız

Şevik: Gençlerimiz için yapılacak çalışmaların yanındayız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Haziran 2021 Cumartesi - 10:00Güncelleme: 12 Haziran 2021 Cumartesi - 10:01
Şevik: Gençlerimiz için yapılacak çalışmaların yanındayız

Yapım çalışmalarının devam ettiği portatif yüzme havuzuna giderek incelemelerde bulunan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Gençlerimiz için yapılacak her türlü çalışmanın yanındayız” dedi.

Şevik’e, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Naci Çomuk, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Tolonvağa ile belediye birim müdürleri eşlik etti.  Yaklaşık 18 metre uzunluğunda,  9 metre genişliğinde ve 1.69 metre derinliğinde olan portatif yüzme havuzunda elektronik temizleme sisteminin yer alacağı,  üzerinin kapatılarak kış aylarında hizmet verebilecek hale getirileceği belirtildi.

“GELECEK HAFTA HİZMETE ALINACAK”

Havuzun gelecek hafta hizmete alınacağını ifade eden Şevik, “Buldan,  son iki buçuk yılda Cumhur İttifakı'nın  desteği ile hak ettiği hizmeti almaya başladı. Bu yatırımlardan biri de Gençlik ve Spor Bakanlığı,  Buldan Kaymakamlığı, Belediyemiz  işbirliğiyle Buldan’a kazandırılacak  olan portatif yüzme havuzu, uzun yıllar Buldanlı vatandaşlarımızın çocuklarımızın, gençlerimizin hizmetinde olacak” dedi.

“GENÇLERİMİZ İÇİN YAPILACAK ÇALIŞMALARIN YANINDAYIZ”

Portatif yüzme havuzunun kurulacağı alanda alt yapı çalışmasını üstlenen Buldan Belediyesi’nin,  desteklerinin devam edeceğini dile getiren Şevik, “Gençlerimiz için yapılacak her türlü çalışmanın yanındayız.  Belediyemizin imkanları doğrultusunda bizden talep edilen desteği vermeye hazırız” diye konuştu.