Şevik: Doğalgazla ilgili belediyemize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Şevik: Doğalgazla ilgili belediyemize düşen görevleri...

Şevik: Doğalgazla ilgili belediyemize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mayıs 2021 Cumartesi - 20:12Güncelleme: 29 Mayıs 2021 Cumartesi - 20:28
Şevik: Doğalgazla ilgili belediyemize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, incelemelerde bulunmak için Denizli’ye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Buldan’a doğalgaz vereceklerini söylemesi üzerine yaptığı açıklamada, “Doğalgaz ile ilgili belediyemize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız” dedi.

Bakanlığıyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere Denizli’ye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Nihat Zeybekci Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen  Enerji Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. Dönmez, burada yaptığı konuşmada, aralarında Buldan’ın da bulunduğu 6 ilçeye bir kısmına boru gazı götürmek suretiyle, bir kısmına da taşıma yöntemiyle doğalgaz getireceklerini belirtti.  

“GÖREVLERİ YERİNE GETİRMEYE HAZIRIZ”

Buldan’ın en kısa zamanda doğal gaza kavuşacağını kaydeden Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Kısa bir zaman önce ön etüt çalışmaları yapılan doğal gazı bir an önce ilçemize kavuşturmak istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız, Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’in talimatıyla hızlandırılacaktır.  Biz kendilerine teşekkür ediyoruz.  Doğal gaz ile ilgili belediyemize düşen görevleri de yerine getirmeye hazırız” dedi.