Bir ilçeye giriş çıkış yasağı getirildi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ACIPAYAM
  8. /
  9. Bir ilçeye giriş çıkış yasağı getirildi

Bir ilçeye giriş çıkış yasağı getirildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Nisan 2020 Pazar - 17:19Güncelleme: 5 Nisan 2020 Pazar - 17:19
Bir ilçeye giriş çıkış yasağı getirildi

Denizli’nin Acıpayam ilçesine giriş çıkış yasağı getirildi. Uygulama bu gece saat 24.00’te başlayacak ve 15 gün devam edecek.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, konuyla ilgili açıklamasında, İlçe Hıfzzıhha Kurulu toplantısında, ilçede Covid-19 salgını ile mücadele izin belgesi verilmiş araçlar ve görevleri dışında giriş çıkışların bu gece 24.00’ten itibaren 15 gün süreyle yasaklandığını belirtti.

Çameli, Antalya ve Burdur’un bazı ilçelerine gidecek araçlara transit geçiş izni verileceğini kaydederek, “Ziyarete geldim, bağımı bahçemi gezeceğim, mahalleme gidip döneceğim diyenlerin ilçeye girişlerine izin verilmeyecek. Zorunlu hallerde ilçeden ayrılmak zorunda olanlara belediyemizin zemin katında oluşturduğumuz birimden izin belgesi verilecek. Kimsenin özgürlüğünü kısıtlama gibi bir düşünce içinde değiliz. Amacımız hareketliliği ve virüsün yayılmasıyla hastanelerde yaşanabilecek yoğunluğu azaltmak” dedi.

Şevkan, ilçenin mahallelerini ziyaret ettiğini, buralarda evde kalınmasına yönelik uyarılar yaptığını ve evde kal çağrılarına büyük ölçüde uyulduğunu gördüğünü sözlerine ekledi.