İki gencin boğularak öldüğü gölete giden yol hendekle kapatıldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ACIPAYAM
  8. /
  9. İki gencin boğularak öldüğü gölete giden...

İki gencin boğularak öldüğü gölete giden yol hendekle kapatıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ocak 2021 Pazar - 14:42Güncelleme: 17 Ocak 2021 Pazar - 22:40
İki gencin boğularak öldüğü gölete giden yol hendekle kapatıldı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, iki gencin boğularak hayatını kaybettiği gölete giden yolun son bölümü açılan hendekle ulaşıma kapatıldı.

Yaşanan üzücü olayın ardından harekete geçen Alaattin Mahallesi Muhtarı Sezayi Gezer, benzer acı olayların tekrar yaşanmaması iş makinesi ile gölete giden yolda 10’ar metre arayla 5 hendek kazdırdı. İki gencin hayatını kaybettiği olayın kendilerini derinden üzdüğünü belirten Gezer, “Burası piknik sahası olduğu için araç trafiği çok oluyor. Zaman zaman da gençlerimiz gezmek için buraya geliyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu yaşadığımız üzücü olayda, buraya araçlarıyla gezmeye gelen gençlerimiz yolun bittiğini fark edemeyerek araçlarıyla birlikte suya girmişler. Maalesef iki gencimizi kaybettik. Bir daha böyle acıların yaşanmaması için Alaattin Göleti’ne giden ve gölet inşaatı sırasında yapılan asfalt yolda derin hendekler kazdık. Biri çok derin olmak üzere kazdırdığımız 5 hendek ile araçların göletin kenarına ulaşmasını engelledik” dedi.

Gezmek için Alaattin Göleti’ne giden arkadaş grubunun içinde bulunduğu araç 8 Ocak’da suya düşmüş, Mehmet Erkan ile onu kurtarmak isteyen Yusuf Konar boğularak ölmüştü.

DENİZLİ (İHA)