Denizli el ele verdi Yağız Alp’in tedavisi için 2,2 milyon dolar toplandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ACIPAYAM
  8. /
  9. Denizli el ele verdi Yağız Alp’in...

Denizli el ele verdi Yağız Alp’in tedavisi için 2,2 milyon dolar toplandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Haziran 2021 Çarşamba - 09:58Güncelleme: 16 Haziran 2021 Çarşamba - 12:44
Denizli el ele verdi Yağız Alp’in tedavisi için 2,2 milyon dolar toplandı

Denizlililer, Yılmaz Ailesi’nin çocukları SMA hastası Yağız Alp’i yaşatabilmek için yardım çağısında bulundu. Yardım çığlığını duyan hayırsever kişi ve kuruluşlar bu çığlığı karşılıksız bırakmadı. Düzenlenen kampanyayla ihtiyaç duyulan 2 milyon 200 bin dolar açılan banka hesabında toplandı.

Acıpayam’ın Kelekçi Mahallesi’ndeki ikamet eden Tülay-Ramazan Yılmaz çiftinin 1 yaşındaki çocukları Yağız Alp’e henüz aylıkken SMA hastası olduğu tanısı konuldu. Aile bu bilgiyle yıkıldı ama bir umutla yardım çağrısı yaptı. Denizlililer de umutlarını boşa çıkarmadı Yılmaz Ailesi’nin.

Denizli Valiliğinin izniyle Ziraat Bankası’nda yardımların toplanacağı hesap açıldı. Fitre ve zekatlar ile bağışlar bu hesapta toplandı. “Damlaya damlaya göl olur” deyimi gerçekleşti ve tedavi için ihtiyaç duyulan 2 milyon 200 bin lira dün itibariyle toplandı.

Yılmaz Ailesi, umutlarının gerçekleşmesiyle gözyaşlarına boğularak, hayırseverlere teşekkür etti. Yağız Alp’in anne-babası, "Söylenecek o kadar söz var ki ,buraya hangi birini sığdırırız bilmiyoruz. Bu kadar gönlü güzel insan Sadece Yağız Alp için seferber oldu. Biz ümitleri yitirmişken elimizden tutup kaldıran

ve bizim buralara kadar gelmemizi sağlayanlara bağışladıkları her kuruşa sonsuz teşekkürler. Yağız Alp'e dünyaları verdik" dedi.